Minun tarinani

Voimaa, tasapainoa ja energiaa elämääsi

Kuva: Suomen Voimanostoliitto
Kuva: Suomen Voimanostoliitto
Kuva: @amaspictures
Kuva: @amaspictures

Muut koulutukset:

- Voimanostovalmentaja, taso 1 & 2, yht. 6op, Suomen Voimanostoliitto 04/2023 ja 11/2023

- Vastuullinen valmentaja, Suomen Olympiakomitea, verkkovalmennus 10/2021

- Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja, Spartan Academy 3/2021

- ComplexCore by Roman Jahoda Level 1, 2 &3

- Suomen Voimanostoliiton Ohjaaja, 2.11.2019

Olen Soila Ranta, 41-vuotias porilainen voimanostaja. Edustan kotikaupunkini seuraa, Porin Voimailijat -81. Toimin myös seuran puheenjohtajana. Kuntosalilla olen käynyt nuoresta saakka, mutta voimanostoa olen tavoitteellisesti harrastanut viitisen vuotta. Lajivalinnan ja tavoitteellisuuden myötä treeni on tuonut tuloksia niin nostokiloihin kuin ulkonäköönkin. Onnistumiset ja kehitys ruokkivat motivaatiota. Voimailusta ja voimanhankintaa tukevasta ruokailusta on tullut elämäntapa, josta saan valtavasti voimaa ja energiaa myös muihin elämän osa-alueisiin. Tulokset innostivat minua auttamaan myös muita, joten opiskelin ACE-Sertifioiduksi personal traineriksi Nordic Health Academyssa ja toimin nyt sivutoimisena liikunta-alan yrittäjänä. Olen myös toiminnallisen harjoittelun ohjaaja. Päätyöni on Process Ownerina finanssialalla. 

Tähän mennessä olen saavuttanut arvokisoissa:

-Klassisen Penkkipunnerruksen SM-pronssi (2021), avoin

-Klassisen Penkkipunerruksen SM- hopea (2022), N40

-Klassisen Voimanoston SM-pronssi (2022), N40

-Toistovoimapunnerruksen SM-pronssi (2022) avoin

Uskon, että voin auttaa myös Sinua saavuttamaan tavoitteesi ja lisätä energiaa arkeesi! On tarkoituksesi sitten lisätä lihasmassaa, nostaa voimatasoja tai energisempi arki, autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi, arkeesi sopivalla tavalla. Ihmedieettien sijaan pyrin opastamaan  Sinua valintoihin jotka kestävät läpi elämän.

Tuoreimmat kuulumiset ja treenivideot näet Instagramista ja Facebookista! Ota sivuni seurantaan!

*ACE-sertifikaatti on Suomessa ensimmäinen korkeakoulutason personal trainer-koulutus ja maailman arvostetuin alan sertifikaatti. Toiminnalle on luotu ammatillisen osaamisen soveltamisalan määrittely ja eettiset toimintaperiaatteet. Sertifikaatin ylläpito edellyttää testin suorittamista kahden vuoden välein sekä voimassaolevaa hätäensiapukoulutusta.