Asiakaspalautteet

Lue mitä asiakkaani sanovat

Jaana, 43 vuotta

"Aloitin kaksi kuukautta sitten Voimanainen -valmennuksen Personal Trainer Soila Rannan johdolla. Tavoitteeni valmennukselle oli saada ryhtiä ja voimaa keskivartaloon, jalkoihin ja käsiin. Nyt puolessa välissä valmennusta tavoite on jo täyttynyt; voima on kaksinkertaistunut perusliikkeissä ja istun selkä suorassa. Jopa poikani on huomannut ryhtini parantuneen. Myös vuosia vaivanneet selkäkivut ovat poissa. Voimanainen -valmennusohjelma on selkeä, se kehittää eri lihasryhmiä tehokkaasti ja sen kanssa on helppo treenata salilla. Soilalta saan todella paljon vinkkejä ja neuvoja treenaamiseen koko ajan. Mikset sinäkin lähtisi mukaan nauttimaan matkasta vahvempaan minään? Minä suosittelen lämpimästi Personal Trainer Soila Rannan valmennusta. Aidon ammattilaisen johdolla onnistut matkallasi."

Nainen, 42 vuotta

"Sain tuekseni selkeän HIIT-treeni tyyppisen kunto-ohjelman. Liikkeet käytiin perusteellisesti läpi kanssani. Joitakin liikkeitä muokattiin minulle sopiviksi, sillä en esimerkiksi taipunut tekemään burpeeta.

Ruokavaliovinkit olivat hyviä ja monipuolisia. Laihdutus ei ole pääasiassa kohdallani, vaan minulla on ensisijaisesti tarkoitus nostaa kuntoa ja lisätä liikuntaa ja sitä kautta jaksamista taaperoikäikäisen kanssa arkeen, elämiseen ja täyspäiväiseen yliopistolla opiskeluun."


Johanna Jalonen, 39 vuotta

"Ohjaus on loistavaa ja tekniikkaa hiottiin säännöllisesti. Tulokset nousi. Ainoastaan oma hektinen elämä hankaloitti treenaamista. Ruokavalio on hyvä ja ravitseva. Ei jää nälän tunnetta."

Nainen, 36 v

"Soila toteuttaa valmennuksen henkilökohtaisesti juuri asiakkaan tarpeita ajatellen ja tilannetta seurataan säännöllisesti, vaikka tapaamisia ei joka viikko olekaan. Paitsi että saa aina kannustavan palautteen, Soila ei "päästä helpolla" vaan töitä pitää tehdä."

Saara Tarumo

"Saavutin Soilan ohjauksessa jo viidessä viikossa näkyviä ja tuntuvia tuloksia. Yhtä nopeaa edistymistä en ole liikuntaharrastusten parissa ennen kokenut. Vahva suositus! " 


Nainen, 45 v

"Soila on rautainen ammattilainen. Hänen avullaan pääsin tavoitteeseeni ja jopa ylitin sen! Sain hyvää ohjausta, tukea ja tsemppiä. Olin todella tyytyväinen ja niinpä jatkankin Soilan ohjauksessa."

Tyytyväiset plus nelikymppiset  

Ruuhkavuosia ja yrittäjäarkea eläessä havahtui siihen, että liikuntakin pitäisi saada osaksi arkea nyt ja tulevaisuudessa. Päätettiin ottaa personal trainer, joka tekisi liikkumattomalle pariskunnalle sopivan hyvinvointiohjelman. Soilan puolen vuoden ohjauksella saimme hyvät askelmerkit liikunnallisempaan elämään ja jopa lapsemme ovat innolla mukana. Saimme sparrausta, tietoa ja tukea. Esim. ruokavalion suhteen koimme ahaa elämyksiä. Teimme todella hyvän valinnan, kun valitsimme Soilan!


Nainen, 25 vuotta

Soilan valmennus oli erittäin ammattitaitoista ja se oli suunniteltu täysin minun tarpeilleni sopivaksi. Yksilövalmennuksessa otettiin erittäin hyvin huomioon oma taustani ja treenihistoriani, niin vahvuudet, kuin heikkoudetkin. Soila oli tiiviisti läsnä koko treenijakson ajan ja huolehti sekä fyysisestä, että henkisestä kehittymisestäni. Valmennuksesta sain paljon enemmän kuin vain lisäkiloja yhteistulokseen, vaikka niitäkin tuli paljon odottamaani enemmän 

Nainen, 37 vuotta

Kiitos äärimmäisen hyvästä ja tsemppaavasta PT-jaksosta! On hyvä muistaa, että tavoitteena PT-jaksolle voi olla esimerkiksi kuntouttava venyttely ja toimistotyöstä palautuminen. Tämä onnistui kohdallani täydellisesti! Kiitos Soila :) Nimimerkillä toimistohiiri, joka kadotti tenniskyynärpäänsä, 37v.

Yritysvalmennukset ja tyky-päivät

Minna Kunvik

Yksikönjohtaja, Mehiläinen Oy

"Kiitos Soila Porin ja Rauman Mehiläisen esihenkilötiimin puolesta niin toiminnallisista treeneistä kuin myös rauhallisemmasta, kehoa avaavasta harjoituksesta. Taas me toimistotyöläiset jaksetaan, ja kotiinviemisiksi saadut venytysharjoitukset auttavat jatkossakin pitämään huolta itsestämme!"